注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

饕餮囈語

死せる蒼白き乙女とても綺麗だった

 
 
 

日志

 
 

真系开眼界咯我  

2010-10-25 04:31:30|  分类: 随心之说不入耳 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

死咯

原来广州漫展除了推倒火车撸管JQ开火车外就无野好做

原来广州漫展无聊左甘多年

等你地呢一批兴起玩呢样野既人出现佢先唔无聊

甘你地真系广州漫展既救星咯系咪

无呢D耶既漫展就5叫漫展

甘~~~~原来以前广州漫展5叫漫展,原来HK同海外既漫展,都5叫漫展~掂!

广州2000年就有漫展,到近两年先流行咩推倒JQ。佢都无聊左好多年咯。真系惨……

发明呢D耶既人,玩呢D耶既人,其实大家系咪应该叫你地一声广州漫展既救星咯。

救你条毛。多得你地呢班救星,导致E家外人对我地COSER既印象就系一班中意系公众场合毫无形象玩推倒JQ撸管开火车既人。

你地觉得呢D系你地既自由,甘有无念过你地D自由侵犯既系其他人既权益啊?

痴HI线

  评论这张
 
阅读(197)| 评论(9)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018