注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

饕餮囈語

死せる蒼白き乙女とても綺麗だった

 
 
 

日志

 
 

廢話~關於某位地圖炮的名考斯~  

2010-09-07 02:27:01|  分类: 随心之说不入耳 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

 不到下面呢D純粹吐槽咯~~該懂得都懂~~

 

我覺得,既然你玩得COS就預左給人吐槽架啦。再好既COSER都有人吐槽架喔。甘都接受5到你玩咩COS姐。好啦,你出平面相無問題我可以話你出給自己看。你架陣系公共場合上臺喔?作為台下既觀眾連吐個槽都得罪你?你邊位啊?接受5到就5好出現系人前阿笨!

更何況系你自己做5符合角色既野在先。架陣中意呢個角色既人講句接受5到都5得?你真系邊位啊你?你當你自己系角色代言啊?你要人地尊重你既愛,甘5該你都尊重一下人地既愛好無?

 

你覺得個個人都針對你個樣?好笑啦~架陣從來無人人參公雞過你個樣,系你自己覺得自卑覺得人人都系因為你個樣既問題,關人鬼事。

就事論事啦~青蓮姬呢個角色,我系買當期STORY100看架~而且好中意,我覺得我都OK算有資格評論咯~

系~無錯你將道具做左出來好犀利,衫自己畫好犀利,但我想講你都依然有好多不足咯。好似花紋髮型同妝面甘你的確無做到原版喔?其實原5原版呢樣也系5好甘挑剔既。因為如果真系要挑有好多好既COS都可以挑出毛病。但系,系講出呢句見到各種出青蓮姬既不足呢種說話之後,你連你口中既各種青蓮姬做到既部份你都做5到,甘就算你真系做左佢地一D做5出既野又點呢?有咩意義?

至於上臺呢樣也,你系給台下所有觀眾體架,過個公眾場合來架。既然系甘,你就要有被台下觀眾評頭論足既覺悟,要有接受各種意見既覺悟。連甘都做5到你學咩人上臺?你覺得你既舞臺只給欣賞你既人體你可以去開個人SHOW咯~5好參加公眾比賽啦0 0

青蓮姬舞劍我接受5到咯。青蓮姬明明系一個柔弱既深宮女子……你覺得你系臺上扮幽怨會悶到台下觀眾……甘我想講,原來其他所有出青蓮姬上臺既都悶親觀眾哦0 0真系弊……

至於你覺得回你貼既人都系咩哗众取宠、伤害朋友、利用同伴、断章取义、利用人、搞黑幕、有伤风化0 0哇~我想講~你又話你5系我地圈子又知道我地甘多野。我體左一下回帖既人真系基本我都識,包括我自己都系度念緊我地利用左邊個同伴傷害左邊個朋友咯。系啦你話我地傷害左你既朋友借問聲佢又系邊位。呢段也5系我想自動代入啊~作為一個回過貼既人,佢只系講你們,又無指名系邊個~甘點叫人5自動代入一下佢系咪講緊自己呢。

我覺得你既然要鬧人就5該鬧出面咯,玩呢D我猜我猜我猜猜猜既遊戲又咩好。YACA過張貼都系,既然你標題起得甘悚然,內容又甘學術,就5給人地討論一下你講得究竟對5對?其實大家都系5同意你講既野姐~使5使搞到大家都好似一起蝦你甘?你既然要單DIU人幫人出起就5該指名道姓,公共論壇5系你開既私人BLOG都5系你開既一言堂咯,你發得呢D耶,就預左有人同你有相反意見,只不過今次D相反意見大左D姐~其實都幾好,因為呢張貼我真系見翻好多前輩咯0V0

跟住關於你覺得自己好有愛既問題……愛呢D耶真系5系掛嘴邊架,排比抒情邊個5曉用啊。你覺得你自己為左角色付出好多好辛苦?甘我想講,任何一個真系玩COS既人都為自己既角色付出得好多咯。呢D耶天經地義。得你一個幾晚通宵趕耶咩?得你一個著高跟鞋企幾粒鐘咩?得你一個天寒地凍落水咩?為左COS付出既人大把,又5見佢地個個都掛系嘴邊?得你一個愛咯~你大曬啦~

對5對得住COS角色呢樣也啦喔,心照啦系咪~你都覺得你自己對得起就可以咯人地講咩都曬氣,甘又何必甘雙重標準甘走去評論其他人對5對得起呢。同埋我想講……你有咩資格評論哦?從邊方面去評論呢?

好啦我吐槽完啦~有咩我系圍脖補充~

哦我補充下啦~覺得自己付出好多好辛苦全世界都5理解自己全世界都欺負緊自己呢D耶的確叫中二病= =明明無經歷過卻覺得呢個世界好黑暗呢D耶一樣叫中二病啊!!!!雖然我覺得中二真系好正常,但甘大個人都中中二…………我覺得其實好丟架架……

去訓啦~

  评论这张
 
阅读(120)| 评论(3)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018